Angajații Primăriei Reșița intervin pentru a repara gropile apărute în carosabil pe tronsoanele de drum din zona Muncitoresc

Angajații Primăriei Reșița intervin pentru a repara gropile apărute în carosabil pe tronsoanele de drum din zona Muncitoresc

Angajații Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului din cadrul Primăriei Reșița au intervenit pentru a remedia problemele apărute în carosabilul din zona Muncitoresc, în urma ploilor abundente, pe perioada în care circulația a fost deviată datorită lucrărilor la infrastructura rutieră de pe strada Paul Iorgovici.

Lucrările de reparație au fost realizate pe timp de noapte, pentru a nu perturba traficul. Echipa municipală a turnat un covor asfaltic provizoriu pe tronsonul de drum care traversează șantierul de pe strada principală, prin parcarea Biroului Vamal Reșița, până la strada Laminoarelor. Această rută a fost utilizată pentru a devia traficul pe durata desfășurării lucrărilor de modernizare a arterei principale.

Reprezentanții Primăriei Reșița au explicat că lucrările de asfaltare provizorie vor continua pe întreaga lungime a Străzii Laminoarelor, până în intersecția din Piața Republicii. Această soluție temporară asigură condiții de circulație normale și ajută la diminuarea disconfortului cauzat de gropile apărute în carosabil.

Cu toate acestea, autoritățile locale subliniază că soluția provizorie este temporară și că Strada Laminoarelor va intra într-un proces de modernizare completă după reluarea circulației pe strada principală, pe măsură ce lucrările de infrastructură rutieră se apropie de finalizare.

Prin intervenția rapidă a angajaților Primăriei Reșița, se asigură un carosabil mai sigur și mai neted pentru șoferi în zona Muncitoresc. Aceste acțiuni de reparație sunt parte a eforturilor administrației locale de a menține infrastructura rutieră în stare bună și de a oferi condiții optime de circulație în oraș.

Reprezentanții Primăriei Reșița rămân dedicați în a asigura un mediu urban mai bun pentru toți cetățenii și continuă să monitorizeze și să intervină în cazul apariției unor probleme în infrastructura rutieră, în vederea asigurării unui traseu sigur și eficient pentru toți participanții la trafic.