Search
Close this search box.

Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița a strălucit la Cupa Neko-Me de Karate

Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița a strălucit la Cupa Neko-Me de Karate

Prestigioasa competiție de karate Cupa Neko-Me, Ediția a VI-a, a avut loc în perioada 9-11 iunie 2023, în orașul Tecuci, județul Galați. Acest eveniment foarte așteptat a adunat 150 de participanți din 10 cluburi din țară, precum și un club din Republica Moldova, toți dornici să-și demonstreze abilitățile în artele marțiale.

Reprezentată de Sensei Gabriel Dobromirescu, Clubul Sportiv Asahi Dojo din Reșița a participat la Cupa Neko-Me cu o echipă formată din 16 sportivi. Performanțele lor excepționale au contribuit la succesul general al clubului în competiție.

Cu abilități remarcabile și o pregătire intensă, membrii Clubului Asahi Dojo au obținut un impresionant total de 32 de medalii, incluzând 4 de aur, 16 de argint și 12 de bronz. Realizările lor remarcabile i-au plasat pe locul al 3-lea în clasamentul general al Cupei Neko-Me Tecuci.

Clubul Sportiv Asahi Dojo felicită toți sportivii săi pentru rezultatele excepționale obținute la Cupa Neko-Me 2023. Acest succes este rezultatul muncii lor susținute și a angajamentului față de dezvoltarea personală și performanța în artele marțiale. Eforturile, determinarea și dedicarea lor față de sportul pe care-l practică au fost recunoscute și apreciate de către organizatori și spectatori.

Următorii sportivi ai Asahi Dojo Reșița au participat la competiție, reprezentând cu mândrie clubul lor:

 1. Blotor Sofia: 2 medalii de argint (locul al 2-lea) și 1 medalie de bronz (locul al 3-lea)
 2. Ciobanu Natalia: 1 medalie de bronz (locul al 3-lea)
 3. Monu Tudor: 1 medalie de argint (locul al 2-lea) și 1 medalie de bronz (locul al 3-lea)
 4. Dobromirescu Victor: 2 medalii de argint (locul al 2-lea) și 1 medalie de bronz (locul al 3-lea)
 5. Olteanu Darius: 1 medalie de argint (locul al 2-lea) și 2 medalii de bronz (locul al 3-lea)
 6. Mircea Alexandru
 7. Anderca Toma: 1 medalie de bronz (locul al 3-lea)
 8. Andrei Rebeca: 1 medalie de aur (locul întâi), 1 medalie de argint (locul al 2-lea) și 1 medalie de bronz (locul al 3-lea)
 9. Matei Angelo: 1 medalie de bronz (locul al 3-lea)
 10. Velich Valentin: 1 medalie de aur (locul întâi) și 1 medalie de bronz (locul al 3-lea)
 11. Ciocîrlan George: 2 medalii de bronz (locul al 3-lea)
 12. Lațchescu Andrei: 2 medalii de aur (locul întâi)
 13. Lința Darius: 2 medalii de argint (locul al 2-lea)
 14. Lungoci Sebastian
 15. Cîșlaru Denisa: 3 medalii de argint (locul al 2-lea)
 16. Pop Eduard: 4 medalii de argint (locul al 2-lea)

Clubul Sportiv Asahi Dojo este un club dedicat artelor marțiale, în special Karate Fudokan, și promovează valorile tradiționale ale artelor marțiale și dezvoltarea personală prin practicarea acestora. Clubul oferă antrenament de calitate sub îndrumarea lui Sensei Gabriel Dobromirescu și încurajează spiritul de echipă și competitivitatea sănătoasă între membrii săi.

Performanța excepțională a echipei Asahi Dojo Reșița la Cupa Neko-Me reflectă dedicarea și angajamentul lor față de sportul ales. Succesul lor servește ca sursă de inspirație pentru aspiranții la artele marțiale și evidențiază accentul pus de club pe dezvoltarea individuală și obținerea excelenței în karate.