Search
Close this search box.

Atenție, șoferi! Se închide circulația în zona platformei Câlnicel pentru Zilele Reșiței

Atenție, șoferi! Se închide circulația în zona platformei Câlnicel pentru Zilele Reșiței

Începând de mâine, 26 iunie, până marți, 2 iulie, circulația rutieră în zona platformei Câlnicel din Reșița va fi închisă pentru a permite desfășurarea Zilelor Reșiței. Primăria Reșița a anunțat această măsură pentru a asigura pregătirile necesare marelui eveniment al orașului, care va include diverse manifestări artistice și culturale.

Restricțiile de trafic se vor aplica pe întreg perimetrul destinat evenimentelor, de la intersecția Bulevardului Republicii cu Strada Făgărașului până la ieșirea către cartierul Câlnic și intersecția Bulevardului Republicii cu Calea Timișoarei. Aceasta va afecta traficul în zonă, iar șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe durata restricțiilor.

Pentru a facilita accesul publicului la spectacolele din cadrul Zilelor Reșiței, compania de transport local va suplimenta și prelungi programul de funcționare al autobuzelor vineri și sâmbătă. Două autobuze vor fi disponibile pentru plecare din stația Kaufland la orele 23:30 și 24:00, oferind astfel o soluție convenabilă pentru participanții la evenimente.

Zilele Reșiței reprezintă un moment important pentru comunitate, reunind locuitorii și vizitatorii pentru a celebra tradiția și cultura orașului. Evenimentul include o gamă variată de activități artistice, concerte și spectacole care promit să ofere momente de neuitat pentru toți participanții.

Primăria Reșița își cere scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de restricțiile de trafic și mulțumește locuitorilor pentru înțelegere și cooperare. Măsurile sunt esențiale pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului și siguranța tuturor participanților.

Pentru mai multe informații și actualizări despre Zilele Reșiței și modificările traficului, locuitorii sunt invitați să urmărească site-ul oficial al Primăriei Reșița și canalele de comunicare ale companiei de transport local.