Bărbat de 63 de ani, dispărut din Topleț

Bărbat de 63 de ani, dispărut din Topleț

Bărbatul de 63 de ani, Vitan Petre, este căutat cu disperare de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, după ce a părăsit domiciliul în data de 15 martie și nu s-a mai întors.

Astăzi, 18 martie, polițiștii de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost alertați de către soția acestuia cu privire la dispariția bărbatului. Conform relatărilor, Vitan Petre a plecat de acasă în jurul orei 09:00, fără să comunice destinația către familia sa și de atunci nu a mai fost văzut.

Potrivit descrierii furnizate, bărbatul are o înălțime de 1,70 metri, cântărind aproximativ 70 de kilograme, ochii albaștri și părul grizonat. Este important de menționat că Vitan Petre suferă de probleme medicale la nivelul picioarelor, ceea ce îi poate influența capacitatea de deplasare.

La momentul plecării, purta o bluză verde, blugi albaștri, o căciulă neagră și pantofi sport tot de culoare neagră.

Polițiștii au demarat imediat operațiuni de căutare și verificare în diverse locuri, inclusiv în zona gărilor, autogărilor și unităților spitalicești, însă bărbatul nu a fost găsit până în acest moment.

Cetățenii care dețin informații relevante cu privire la locul în care s-ar putea afla Vitan Petre sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. Orice detaliu poate fi de o importanță crucială în găsirea acestuia și readucerea în siguranță la domiciliu.

Disparițiile sunt întotdeauna situații sensibile și mobilizarea întregii comunități este esențială pentru rezolvarea lor.