Doi șoferi răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 6 între Teregova și Armeniș

Doi șoferi răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 6 între Teregova și Armeniș

Astăzi, la ora 05:30, pe DN 6, a avut loc un accident rutier de proporții între Teregova și Armeniș, implicând trei ansambluri de vehicule și lăsând doi conducători auto răniți.

Conform informațiilor preliminare, un bărbat de 44 de ani, cetățean bulgar, care se deplasa dinspre Orșova către Caransebeș, nu a reușit să adapteze viteza într-o curbă periculoasă la stânga, intrând în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule condus de un cetățean bulgar în vârstă de 53 de ani.

În plus, un al treilea ansamblu de vehicule înmatriculat în județul Bihor, circula în spatele ansamblului de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani, iar cele două vehicule au intrat în coliziune față-spate în urma impactului inițial.

Din fericire, niciunul dintre conducătorii auto implicați în accident nu a fost găsit pozitiv la testele de alcool și substanțe psihoactive. În cazul celui de-al treilea șofer, mostre biologice au fost recoltate pentru investigații suplimentare la unitatea medicală.

Cu toate acestea, cei doi conducători auto, în vârstă de 44 și 53 de ani, au suferit răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale urgente.

Traficul rutier este blocat la locul accidentului, iar autoritățile estimează redeschiderea circulației pe un sens în aproximativ 15 minute. Pentru gestionarea situației, două echipe de poliție rutieră acționează la fața locului, dirijând traficul și luând măsuri preventive pentru evitarea altor evenimente rutiere.