Bărbat reținut pentru furtul unor bani și bijuterii, la Bocșa

În 15 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Poliției orașului Bocșa au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani, din Reșița, bănuit că în cursul lunii trecute, ar fi pătruns într-o locuință din Bocșa de unde ar fi sustras suma de 6.000 de lei și mai multe bijuterii din aur.

Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că în data de 11 decembrie 2019, bărbatul în cauză ar fi pătruns pe o fereastră, după ce ar fi spart sticla de la aceasta, în locuința unei femei de 45 de ani, din Bocșa, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și bani.

Până în prezent, polițiștii au recuperat și restituit persoanei vătămate, bijuterii din aur și 3 ceasuri de mână, reprezentând aproximativ 35% din valoarea prejudiciului cauzat.

În continuare se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activități infracționale, recuperării în totalitate a prejudiciului și tragerii la răspundere penală a bărbatului de 28 ani, iar în cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat procurorului de caz, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Reclama ta aici