Search
Close this search box.

Câți bani fac jucătorii profesioniști de Counter Strike Global Offensive?

Câți bani fac jucătorii profesioniști de Counter Strike Global Offensive?

De când a fost lansat, CS:GO a dezvoltat deja un cult. Oamenii pariază pe CS:GO, se uită ore întregi la CS:GO și îi urmăresc pe jucători așa cum urmăresc alte celebrități. Acest lucru dovedește cât de mare și de popular este acest joc eSports. Jucătorii profesioniști de CS:GO continuă să se adune, iar turneele devin din ce în ce mai mari în timp. Așadar, vă puteți aștepta că salariile de la acest joc sunt unele foarte mari. Dacă vreți să pariați si dumneavoastră pe eSports sau pe jucătorii preferați, alegeți orice casino online Romania care oferă această oportunitate!

Dupreeh

Dupreeh sau Peter Rasmussen este un jucător profesionist danez de la echipa Vitality. Numele său de jucător a fost deținut de fratele său, pe care l-a luat pentru cariera sa profesională în eSports. La o vârstă atât de fragedă, s-a îndrăgostit deja de CS:GO, ceea ce l-a făcut să își dorească să devină cel mai bun în acest joc. A început să joace CS:GO în 2012 pentru echipa 3DMAX, când avea doar 13 ani.

Deși a început foarte tânăr, nu și-a dezamăgit niciodată echipa, conducând-o spre victorii. Abilitățile sale de joc l-au determinat să câștige premii și realizări individuale. El a dovedit că a devenit un jucător versatil de-a lungul anilor. În prezent, Dupreeh are câștiguri de 1,94 milioane de dolari și este cel mai mare câștigător dintre jucătorii profesioniști de CS:GO, și l-a detronat pe Xyp9x pe primul loc.

Xyp9x

Xyp9x sau Andreas Hojsleth este un jucător profesionist de CS:GO din Aars, Danemarca. A început să joace CS:GO în 2013 pentru echipa Fnatic. Numele său de jucător a venit din tastarea aleatorie pe cuvântul cheie. În prezent, el joacă pentru echipa Astralis. Echipa sa este considerată cea mai bună din CS:GO de câțiva ani încoace.

Xyp9x se află încă în topul celor mai buni câștigători, după ce a fost numărul unu pentru o bună perioadă de timp. Câștigurile sale actuale în calitate de jucător profesionist de CS:GO au ajuns deja la 1,93 milioane de dolari.

Dev1ce

Dev1ce sau Nicolai Hvilshoj s-a născut în Vejle, în regiunea Danemarcei de Sud. Și-a început cariera în CS:GO la Copenhaga Wolves în 2013. În prezent, el joacă pentru echipa Ninjas in Pyjamas, unde a devenit membru în 2021. De asemenea, el este considerat unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO din lume. Premiile și realizările sale l-au făcut să își îmbunătățească și mai mult jocul. El are un câștig de 1,92 milioane de dolari.

Gla1ve

Lukas „Gla1ve” Rossander s-a născut și a crescut în Copenhaga, regiunea capitalei Danemarcei. Acest jucător profesionist de CS:GO și-a început cariera la Copenhagen Wolves când avea doar 17 ani. Astăzi, el se numără printre cei mai buni jucători ai echipei Astralis din 2016. În prezent, este căpitanul echipei sale și este considerat unul dintre cei mai buni din CS:GO. Împreună cu echipa sa, a câștigat 4 campionate majore CS:GO și un campion IEM Grand Slam. Câștigurile sale au ajuns la 1.78 milioane de dolari.

Magisk

Magisk sau Emil Reif s-a născut în Risskov, Aarhus. Acest jucător profesionist de CS:GO a început o carieră flotantă la echipe daneze de nivel scăzut. A început să joace în 2015 cu echipa stfuNerd. După ce a avut parte de călătorii nereușite cu diferite echipe, a aterizat în cele din urmă la echipa sa actuală Vitality, unde au ieșit la iveală adevăratele sale abilități și talente. Magisk are câștiguri de 1.54 milioane de dolari.

S1mple

s1mple este un jucător profesionist ucrainean de Counter-Strike: Global Offensive, care joacă pentru Natus Vincere ca AWPer. Considerat pe scară largă ca fiind unul dintre cei mai mari jucători de CS:GO din toate timpurile, a câștigat 19 medalii HLTV MVP, un Major și un trofeu Intel Grand Slam, printre alte numeroase trofee S-Tier, și a fost încoronat drept cel mai bun jucător din 2018 și 2021, precum și vicecampion pentru cel mai bun jucător din 2019 și 2020. El are câștiguri de 1.52 milioane de dolari.

Electronic

electronic este un jucător profesionist rus de Counter-Strike: Global Offensive pentru Natus Vincere. Coleg cu s1mple, ne putem aștepta ca și acesta să aibă un salariu mare datorită abilităților pe care le arată în timpul jocului. Electronic a câștigat până în prezent 1.38 milioane de dolari.

Stewie2K

Jacky Yip, mai bine cunoscut sub numele de Stewie2k, este un jucător profesionist american de CS:GO, care joacă în prezent pentru Evil Geniuses în rolul de rifler. Și-a primit numele de jucător atunci când el și prietenii săi au decis să folosească numele personajelor din Family Guy. Și-a început cariera profesionistă cu echipa Cloud9 în 2016. Împreună cu echipa sa, a câștigat titlul de campion major CS:GO și campion IEM Grand Slam. Stewie2k este primul non-Astralis care intră în topul celor mai bine plătiți jucători din CS:GO. El se numără printre cei mai populari jucători din istorie. Câștigurile sale totale de până acum au ajuns deja la 1.1 milioane de dolari.

Concluzie

CS:GO le oferă jucătorilor profesioniști cei mai mari bani și salarii din lumea jocurilor eSports. Acesta este motivul pentru care jucătorii profesioniști pot câștiga milioane într-un an. Câștigurile totale pe care le obțin acești jucători profesioniști se bazează pe mai mulți factori, cum ar fi numărul de turnee disputate, câștigurile, sponsorizările și popularitatea.