Ceasuri pentru bărbați – ştii cum să le prelungeşti durata de viață?

Ceasuri pentru bărbați – ştii cum să le prelungeşti durata de viață?

Totodată ceasurile pot fi şi instrumente de monitorizare a stării de sănătate, a ritmului de viaţă. Nu mai punem accent pe cât de importante şi de valoroase sunt accesoriile de tip ceasuri pentru bărbaţi, ci mai degrabă vrem să vorbim despre modalitățile de întreținere a acestora, despre cum să şi grijă de ele astfel încât să le poți exploata pentru mai mult timp.

Păstrează ceasurile în cutii speciale

Ceasurile sunt accesorii cu dispozitive complexe. Mecanismele acestora trebuie protejate, pentru a funcţiona perioade îndelungate. Poți să ai grijă de ceasuri depozitându-le corect, în cutii speciale închise cu capac. Nu lăsa ceasul la întâmplare după ce îl porți. Aşează-l cu grijă într-o cutie specială pentru ceasuri sau una destinată bijuteriilor, astfel le vei feri de accidentări neprevăzute şi totodată le vei proteja de acumulările de praf.

Curăță ceasul după fiecare purtare

Dacă vrei că ceasurile tale să arate ca noi cât mai mult timp, nu uita să le cureţi după fiecare purtare. Îndepărtezi astfel orice urmă de murdărie, transpiraţie sau praf. Vei fi surprins plăcut să constați că ceasurile tale îşi păstrează aspectul impecabil chiar şi după ani de purtare intensă.

Poartă ceasul corect

Este important să porţi ceasurile corect, pentru a le prelungi viața. Pentru activitățile dinamice sunt recomandate ceasuri sport cu brăţări din silicon sau cauciuc, pentru ţinutele business sunt potrivite ceasurile elegante cu brăţări din piele iar pentru outfiturile casual şi smart sunt ideale ceasurile metalice. Purtând un ceas cu brățară din piele la o sesiune de înot, nu vei face decât să distrugi aspectul curelei. Chiar dacă mecanismul în sine este rezistent la apă, nu înseamnă că cureaua rămâne impecabilă la contactul cu apa. Pentru antrenamente la sală, înot, tenis, căţărat sau alte activități dinamice, poartă ceasuri sport cu brăţări adecvate! Selectând corect modelele nu te vei bucura doar de plus estetic ci şi de ceasuri rezistente cu aspect impecabil.

Acestea sunt doar câteva recomandări care te pot ajuta să prelungeşti durata de viaţa a accesoriilor preferate, însă nu sunt sigure, poți descoperi printr-o simplă căutare şi alte sfaturi de îngrijire a ceasurilor străine.

Related Posts