Centrul de Transfuzii din Reșița și-a dublat numărul donatorilor în campania „Fost student pentru student”

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița și Liga Studenților UEMR în parteneriat cu Crucea Roșie, Filiala Caraș-Severin, Biroul de Avocatură Mircea Boboșa, Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin, Centrul de Tineret Moniom, Parohia Gârliște și Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița au derulat, în perioada 26-29 octombrie, o campanie de donare de sânge sub sloganul „Fost student pentru student”.

Găzduită de foaierul universității reșițene, Caravanei Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița i-au trecut pragul în cele patru zile studenți, absolvenți, cadre didactice și partenerii implicați, înregistrându-se un număr de 53 de donatori, dintre care, foarte important!, 32 de donatori noi, dublându-se astfel numărul de donatori înregistrați în aceeași perioadă la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița!

În același timp, campania a urmărit conștientizarea în rândul studenților a importanței solidarității cu cei mai puțin norocoși dintre semenii noștri, aflați în nevoie. De asemenea, cei mai mulți dintre donatorii  de sânge au lăsat bonurile de masă obținute Ligii Studenților UEMR, pentru a sprijini viitoare acțiuni caritabile.

Facebook Comments

Reclama ta aici