Cetățean bulgar reținut pentru sustragerea unui autoturism în Caransebeș

Tânăr reținut după ce ar fi tâlhărit un bărbat din Biniș

Într-o zi aparent obișnuită în municipiul Caransebeș, o serie de evenimente au avut loc, culminând cu reținerea unui cetățean bulgar în vârstă de 52 de ani pentru sustragerea unui autoturism. Incidentul, care a avut loc pe strada Grădinilor din Caransebeș, a demonstrat eficiența colaborării între comunitate și forțele de ordine.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Municipiului Caransebeș, la ora 12:45, proprietarul autoturismului a constatat cu surprindere dispariția mașinii sale, lăsată neasigurată și cu cheile în contact. Ceea ce părea a fi o neglijență obișnuită a devenit rapid subiect de investigație pentru polițiști.

Conform investigațiilor, individul bănuit de sustragerea autoturismului ar fi condus vehiculul până în localitatea Domașnea, oprindu-se într-o benzinărie pentru a alimenta cu carburant. Totuși, tentativa de plată a fost refuzată, iar angajații benzinăriei au alertat imediat autoritățile.

Reacția rapidă a poliției a dus la reținerea suspectului și la recuperarea autoturismului în timp util. Cetățeanul bulgar a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, unde a fost demarată o anchetă pentru săvârșirea infracțiunii de furt.