Chestionar de mobilitate: Municipiul Reșița apelează la locuitori pentru actualizarea Planului Urbanistic General

Chestionar de mobilitate: Municipiul Reșița apelează la locuitori pentru actualizarea Planului Urbanistic General

Municipiul Reșița se află în mijlocul un proces vital de actualizare a Planului Urbanistic General (PUG). Această actualizare este crucială pentru determinarea celor mai bune soluții în vederea dezvoltării și îmbunătățirii vieții în oraș. Un aspect central în această actualizare constă în înțelegerea nevoilor de mobilitate ale locuitorilor, precum și a tiparelor de deplasare ale acestora.

Un chestionar pentru viitorul Reșiței

Pentru a realiza această actualizare în mod eficient și pentru a asigura că proiectele urbane sunt aliniate cu așteptările comunității, administrația locală a creat un chestionar special de mobilitate. Acest chestionar este un instrument vital în colectarea de date și informații esențiale care vor contribui la configurarea viitorului Municipiului Reșița într-un mod durabil și adaptat nevoilor locuitorilor.

Confidențialitatea, o prioritate

Pentru a asigura sinceritatea și confidențialitatea, chestionarul a fost creat pentru a fi completat anonim, astfel încât nu vi se vor solicita informații cu caracter personal privind identitatea. Această măsură are drept scop crearea unui spațiu în care rezidenții se simt confortabil să împărtășească informații importante pentru viitorul orașului, fără frica de a-și dezvălui date personale.

Sprijiniți dezvoltarea comunității

Completați acest chestionar reprezintă o oportunitate excelentă de a vă implica direct în modelarea viitorului Reșiței. Acordându-vă timp pentru a răspunde sincer la întrebări, contribuiți la eforturile de a crea un plan urbanistic care să satisfacă nevoile și aspirațiile comunității voastre.

Durata de completare

Completarea chestionarului ar dura aproximativ 8-10 minute din timpul vostru și poate face o mare diferență în dezvoltarea viitoare a orașului.

Administrația locală invită cu căldură fiecare locuitor al Municipiului Reșița să participe la acest proces important și să completeze chestionarul, astfel încât viitorul urbanistic al orașului să fie într-adevăr unul construit în jurul nevoilor și dorințelor locuitorilor săi.

LINK COMPLETARE CHESTIONAR