Oportunități de angajare la Serviciul Public din cadrul Primăriei Reșița

Oportunități de angajare la Serviciul Public din cadrul Primăriei Reșița

Serviciul Public „Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire” din Reșița oferă oportunități de angajare pentru mai multe posturi contractuale de execuție. Aceste poziții reprezintă șanse de carieră pentru cei calificați și dedicați. Iată mai multe detalii cu privire la posturile disponibile:

1. Șofer tr.I (4 Posturi)

Cerințe:

  • Categorii de permis de conducere acceptate: B, C, C+E
  • Experiență minimă de 3 ani în meserie

Salariu Net: 2550 lei

2. Inspector de Specialitate gr.I – Inginer (1 Post)

Cerințe:

  • Diplomă de inginer
  • Experiență minimă de 3 ani și jumătate în specialitatea studiilor necesare ocupării postului

Salariu Net: 3260 lei

Perioada de Depunere a Dosarelor: 17 octombrie 2023 – 30 octombrie 2023

Pentru detalii suplimentare sau întrebări, vă puteți adresa la sediul Serviciului Public „Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire” din Reșița, situat pe strada B-dul Muncii nr. 25. De asemenea, puteți suna la numărul de telefon 0255 220 200, interiorul 111.

Aceste posturi reprezintă o oportunitate de a vă alătura unei echipe profesioniste și de a contribui la îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor din Reșița. Dacă îndepliniți cerințele și sunteți interesați de aceste posturi, vă încurajăm să vă pregătiți dosarele și să le depuneți în perioada specificată. Angajatorul așteaptă cu nerăbdare să primească candidaturile dumneavoastră și să vă ofere oportunitatea de a vă dezvolta cariera în cadrul Serviciului Public din Reșița.