Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița a strălucit în lumina karate-ului la Cupa Fudoshin ediția a XII-a – 2023

Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița a strălucit în lumina karate-ului la Cupa Fudoshin ediția a XII-a – 2023

În data de 9 decembrie 2023, sala de sport din Santandrei, Bihor, a fost martorul unei competiții memorabile de Karate – Cupa Fudoshin Ediția a XII-a. Evenimentul, care a adunat 190 de participanți entuziaști din 12 cluburi din țară, a fost un adevărat festin al abilităților sportive și al dedicării față de artele marțiale.

Clubul Sportiv Asahi Dojo din Reșița, condus de antrenorul talentat Gabriel Dobromirescu, a fost în lumina reflectoarelor, prezentând o echipă formată din 14 sportivi de excepție. Performanțele lor au fost impresionante, contribuind la obținerea locului 3 în clasamentul general al cluburilor. O adevărată realizare care reflectă devotamentul și pregătirea intensă a echipei.

Medalii și Realizări de Excepție

Cu abilități remarcabile și o pregătire deosebită, membrii Clubului Asahi Dojo au reușit să aducă acasă un impresionant total de 18 medalii – 10 de aur, 2 de argint și 6 de bronz. Această performanță nu doar a adăugat strălucire palmaresului clubului, ci a confirmat și calibrul sportivilor care își onorează și promovează în mod constant valorile.

Sportivii de la Asahi Dojo Reșița au demonstrat abilități excepționale la Cupa Fudoshin Ediția a XII-a – 2023. Printre cei mai remarcabili sportivi se numără:

 1. Blotor Sofia: 2 locuri I – 2 medalii de aur
 2. Monu Tudor
 3. Dobromirescu Victor: 2 locuri I – 2 medalii de aur
 4. Andrei Rebeca: 2 locuri I – 2 medalii de aur
 5. Olteanu Darius: 1 locul II – 1 medalie de argint și 1 loc III – 1 medalie de bronz
 6. Mircea Alexandru: 1 loc I – 1 medalie de aur și 1 loc III – 1 medalie de bronz
 7. Anderca Toma: 2 locuri III – 2 medalii de bronz
 8. Velich Valentin: 1 loc I – 1 medalie de aur
 9. Radu Eva: 2 locuri III – 2 medalii de bronz
 10. Lungoci Sebastian: 1 loc I – 1 medalie de aur
 11. Retezan Damian: 1 loc I – 1 medalie de aur
 12. Lintă Darius: 1 loc II – 1 medalie de argint
 13. Giura David
 14. Silaghi Bogdan

Acești sportivi au fost adevărați ambasadori ai Clubului Sportiv Asahi Dojo, ilustrând cu mândrie și profesionalism valorile și dedicarea acestui club de arte marțiale.

Clubul Sportiv Asahi Dojo este mai mult decât o echipă de Karate, este o comunitate dedicată promovării valorilor tradiționale ale artelor marțiale și dezvoltării personale prin practicarea acestora. Sub îndrumarea Sensei Gabriel Dobromirescu, clubul oferă instruire de calitate, încurajând spiritul de echipă și competitivitatea sănătoasă între membrii echipei.

Faptul că Asahi Dojo a reușit să se claseze pe locul 3 într-o competiție atât de prestigioasă, arată că efortul, determinarea și angajamentul față de sportul practicat nu sunt doar simple cuvinte, ci principii pe care membrii acestui club le trăiesc zi de zi.

Felicitări Clubului Sportiv Asahi Dojo pentru performanțele excepționale la Cupa Fudoshin Ediția a XII-a – 2023! Aceste victorii sunt nu doar ale voastre, ci și ale tuturor celor care cred în forța și frumusețea artelor marțiale.