Clubul sportiv Asahi Dojo Reșița, cucerește cupa Brașov, ediția a V-a 2023 cu performanțe excepționale

Clubul sportiv Asahi Dojo Reșița, cucerește cupa Brașov, ediția a V-a 2023 cu performanțe excepționale

În perioada 3-5 noiembrie 2023, orașul Brașov a fost martorul celei de-a V-a ediții a prestigioasei competiții de karate Fudokan, Cupa Brașov. Evenimentul a strâns laolaltă 256 de sportivi din 16 cluburi din țară și străinătate, toți dornici să își demonstreze abilitățile sportive într-o atmosferă de competitivitate de înaltă clasă.

Cu determinare și abilități remarcabile, Clubul Sportiv Asahi Dojo din Reșița, condus de Sensei Gabriel Dobromirescu, s-a alăturat competiției cu o echipă formată din 11 sportivi. Această echipă a fost principala sursă de succes a clubului în cadrul competiției.

Rezultatele excepționale obținute de către membrii Clubului Asahi Dojo au făcut ca aceștia să aducă acasă nu mai puțin de 26 de medalii, din care 6 de aur, 5 de argint și 15 de bronz. Aceste rezultate impresionante nu sunt doar o mărturie a talentului sportivilor, ci și a pregătirii lor intense și a angajamentului lor față de dezvoltarea personală și performanța în artele marțiale.

Sportivii legitimați la Asahi Dojo Reșița care au concurat la Cupa Brasov Ediția a V-a 2023 au adus cu ei pasiunea și determinarea, iar rezultatele lor vorbesc de la sine:

  1. Blotor Sofia – Locul III, o medalie de bronz
  2. Monu Tudor – Locul III, o medalie de bronz
  3. Dobromirescu Victor – Locul I, o medalie de aur; Locul II, o medalie de argint; Locul III, două medalii de bronz
  4. Olteanu Darius – Patru locuri III, patru medalii de bronz
  5. Mircea Alexandru – Două locuri III, două medalii de bronz
  6. Anderca Toma – Locul III, o medalie de bronz
  7. Velich Valentin – Două locuri I, două medalii de aur; Două locuri III, două medalii de bronz
  8. Lațchescu Andrei – Locul I, o medalie de aur; Locul III, o medalie de bronz
  9. Lungoci Sebastian – Locul I, o medalie de aur; Locul II, o medalie de argint; Locul III, o medalie de bronz
  10. Pop Eduard – Locul I, o medalie de aur; Trei locuri II, trei medalii de argint

Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița a făcut cinste numelui său și a adus laolaltă o coeziune și un spirit de echipă inegalabile. Această performanță este rezultatul muncii susținute a sportivilor și a angajamentului lor față de karate Fudokan. Organizatorii și spectatorii nu au putut să nu observe efortul, determinarea și angajamentul acestor sportivi față de sportul pe care îl practică, recunoscându-i și apreciindu-i pe deplin.

Clubul Sportiv Asahi Dojo este un adevărat templu al artelor marțiale, dedicat promovării valorilor tradiționale și dezvoltării personale prin practicarea acestora. Cu o instruire de calitate, clubul încurajează spiritul de echipă și competitivitatea sănătoasă între membrii săi.

Cupa Brașov Ediția a V-a 2023 rămâne o amintire de neuitat pentru Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița, marcând un nou succes în palmaresul clubului și aducând onoare orașului Reșița. Felicitări tuturor sportivilor implicați pentru această performanță remarcabilă, iar așteptăm cu nerăbdare să vedem ce rezultate impresionante vor aduce viitorul.