Controale rutiere în Caraș-Severin: doi șoferi prinși băuți la volan în decurs de 48 de ore

Polițiștii din Caraș-Severin au avut un sfârșit de săptămână încărcat, depistând doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului în decurs de doar 48 de ore.

Primul incident a avut loc în noaptea de 2 spre 3 iunie, la ora 23:30, în Oțelu Roșu. Un bărbat de 51 de ani a fost oprit de polițiști pe strada Revoluției, iar testarea cu etilometrul a indicat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea caz a fost înregistrat în Reșița, pe 1 iunie, la ora 18:30. Un bărbat de 49 de ani a fost oprit în cartierul Doman, iar etilotestul a arătat o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, depășind cu mult limita legală.

În ambele situații, șoferii au fost conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice și li s-a suspendat permisul de conducere. Poliția continuă cercetările pentru a-i trage la răspundere penală pe cei doi bărbați.

Aceste incidente subliniază importanța controalelor rutiere regulate și a eforturilor poliției de a menține siguranța pe drumurile publice. Polițiștii cărășeni continuă să desfășoare zilnic astfel de acțiuni, demonstrând angajamentul lor față de protejarea comunității și prevenirea accidentelor cauzate de consumul de alcool la volan.