Search
Close this search box.

Covăsală a revenit după cinci luni de absență

Covăsală a revenit după cinci luni de absență

Desfășurarea partidei cu Millenium Giarmata i-a permis lui Leo Doană să-i acorde primele minute lui Robert Covăsală după o lungă perioadă de timp în care a fost accidentat.

Jucătorul nostru a revenit în central defensivei după o accidentare serioasă la genunchi, care l-a ținut departe de teren aproape jumătate de an. „Mă bucur că Robert Covăsală a revenit după accidentarea suferită cu cinci luni în urmă la genunchi. I-am spus înainte de partidă că dacă ne va permite rezultatul, îl voi introduce 10-15 minute. Se vede că a lipsit de pe teren o perioadă destul de lungă de timp, n-a făcut nici cantonamentul cu noi, dar îl vom introduce și în meciurile viitoare”, a declarat Leo Doană după meci.

În meciul cu Giarmata a intrat pe final și juniorul Denis Dincă, un tânăr de mare perspectivă, fiul fostului rosso-ner Felix Dincă.  „Am vrut să-i dăm încredere. Consider că avem copii de valoare la centru și dacă rezultatele ne permit, îi vom introduce mai des pe parcursul jocurilor”, a spus antrenorul echipei noastre.

Sursa: csmresita.com