CSM Reșița a mai facut un pas către Liga a II a

CSM Reșița a mai facut un pas către Liga a II a

CSM Reșița a trecut fără prea mari probleme, cu scorul de 4-0 (3-0), de Millenium Giarmata, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii a III-a de fotbal disputant în Valea Domanului.

Senegalezul Keita a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 27, acesta aflându-se la prima reușită în tricoul echipei noastre. Diferența a fost majorată câteva minute mai târziu de Banac, dar scorul pauzei, 3-0, a fost stabilit de Muselin, cu un șut superb de la 20 de metri. În partea secundă, elevii lui Leo Doană au ținut cont mai mult de jocurile care urmează și au mai marcat o singură dată, în minutele de final, prin Costescu.

„S-a văzut diferența dintre cele două echipe, iar condițiile pe care le avem la club, ne obligă să tragem la promovare. Vreau să-mi felicit băieții pentru această victorie, pentru joc și pentru dăruire. Sperăm să o ținem tot așa și în următoarele meciuri ca să ne îndeplinim obiectivul. A fost o primă repriză bună din toate punctele de vedere, iar cea de-a două a fost puțin mai slabă, pentru că jucătorii mei s-au relaxat. După 3-0 la pauză, au intrat puțin mai relaxați, cu toate că le-am spus să nu se gândească la scor și să realizeze același joc ca în prima parte”, a declarat Leo Doană după meci.

Răzvan Leucă, antrenorul Giarmatei, a recunoscut superioritatea Reșiței: „După o înfrângere cu 4-0 nu prea avem multe de spus. Diferența de scor reflectă și diferența din clasament și condițiile cluburilor de la ora actuală. Felicit gazdele, nu cred că s-a pus în niciun moment problema învingătoarei la acest meci și sper să-și îndeplinească obiectivul. Giarmata este o echipă de tradiție din Liga a III-a și consider că Reșița este o echipă de tradiție din Liga I și din Liga a II-a. Nu cred că se poate compara vreodată din punct de vedere fotbalistic Giarmata cu CSM Reșița. Este cea mai severă înfrângere din campionat pentru noi, iar Reșița are tot ce-i trebuie unei echipe să promoveze. Are jucători cu experiență, jucători tineri de valoare și are condiții foarte bune”.

CSM a rămas pe locul trei în clasament, la un punct în spatele lui Național Sebiș, și la două în urma liderului Industria Galda. Runda viitoare, rosso-nerii joacă tot pe „Mircea Chivu”, cu UTA II Arad, vineri, de la ora 17.00.