CSM Reșița: Un nou capitol în istoria fotbalului bănățean

CSM Reșița: Un nou capitol în istoria fotbalului bănățean

Într-un moment de schimbare și speranță, clubul sportiv CSM Reșița se pregătește să-și deschidă un nou capitol în istoria fotbalului bănățean, într-o combinație unică de susținere comunitară și sprijin din partea sectorului privat.

Flavius Stoican, noul antrenor, însoțit de primarul Municipiului Reșița, Ioan Popa, care a exprimat în cuvinte: „La CSM Reșița privim cu speranță spre viitor! Am mare încredere în Flavius Stoican, noul nostru antrenor. Îi doresc succes și putere de muncă!” Aceasta marchează o perioadă de tranziție de la conducerea lui Călin Cheregi, sub a cărui îndrumare echipa a realizat performanțe notabile.

În centrul atenției se află, de asemenea, susținerea financiară oferită de compania Aquacaraș SA, alături de Primăria Reșița. Acest parteneriat financiar semnificativ nu este doar despre fotbalul din Liga 2, ci și despre sprijinul pentru toate secțiunile sportive din cadrul CSM Reșița. Cu o contribuție lunară de 100.000 lei pentru întreg sezonul competițional 2023-2024, Aquacaraș SA demonstrează angajamentul față de dezvoltarea sportivă în comunitatea locală.

„Un semnal pozitiv pentru viitorul clubului îl dă și Aquacaraș SA. Aceasta se alătură Primăriei Reșița, în efortul de a susține fenomenul fotbalistic din Banatul de Munte. Va finanța clubul cu 100.000 lei pe lună pentru întreg sezonul competițional 2023-2024”, a afirmat Ioan Popa pe pagina sa oficiala de pe o rețea de socializare.

Compania AquaCaraș și-a exprimat, de asemenea, susținerea față de acest parteneriat, reiterând că nu este doar despre fotbal, ci și despre sprijinirea tinerei generații în practicarea diverselor sporturi, subliniind că sunt „alături de sport, de CSM Reșița, de oamenii de calitate pe care îi are clubul-fanion al județului Caraș-Severin.

În acest context, se poate spune că CSM Reșița nu doar că își asigură continuitatea în competițiile fotbalistice, dar și se angajează în dezvoltarea sportivă holistică în rândurile tinerei generații.

Acest parteneriat între entități publice și private demonstrează cum sportul poate funcționa ca un liant comunitar, construind punți între lumea afacerilor și cea sportivă. O echipă de fotbal nu este doar despre rezultatele de pe teren, ci și despre valoarea pe care o aduce comunității și modul în care modelează viețile tinerilor sportivi.

Astfel, CSM Reșița pornește în această nouă etapă cu un echilibru între experiență și tinerețe, sprijinul comunității și al partenerilor din sectorul privat, încrezător că va continua să fie un pilon important în peisajul sportiv local și național.

„Hai Metalu’!” și „Hai CSM Reșița!” răsună ca îndemnuri pentru o comunitate unită în susținerea echipei lor de suflet, cu toate provocările și bucuriile pe care le aduce lumea sportului.