Search
Close this search box.

S-a răsturnat cu mașina la ieșirea din Câlnic

S-a răsturnat cu mașina la ieșirea din Câlnic

Un apel la numărul de urgență 112 a alertat echipajul dedicat din cadrul Detasamentului de Pompieri Reșița, trăgând un semnal de alarmă asupra unui accident rutier devastator care a avut loc în pitorescul sat Câlnic, ce aparține municipiului Reșița. Fără ezitare, pompierii și-au pregătit rapid autospeciala de stingere cu apă și spumă, pornind către locul tragediei pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Într-un scenariu demn de un film de acțiune, o mașină s-a răsturnat spectaculos, lăsând urme de prăpăd pe marginea drumului.

Ceea ce ar fi putut fi o tragedie pe mai multe niveluri a fost însă ocazia unei miraculoase scăpări. În urma răsturnării șocante, o singură victimă se afla în interiorul vehiculului. Persoana respectivă a reușit să iasă singură din mașină, lăsând în urmă o scenă desprinsă din filmele de acțiune. În timp ce aceasta era preluată și evaluată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), pompierii și-au continuat misiunea de a asigura siguranța zonei, evitând riscul de incendiu și alte pericole asociate.