Despre mintingul PSD pentru susținerea familiei tradiționale

Nu va fi un miting al PSD, ci un miting organizat de PSD pentru a da posibilitatea tuturor românilor să se exprime în favoarea familiei tradiționale. Sunt invitați toți românii care cred în familia tradițională.

PSD este primul partid care și-a definit clar poziția vis-a-vis de acest subiect, comparativ cu celelalte partide care ezită să se pronunțe pentru a nu supăra anumite cercuri de lobby de la Bruxelles. Dar PSD îi reprezintă pe cetățenii din România, care in marea lor majoritate susțin principiul de familie tradițională așa cum e propus amendamentul pentru revizuirea Constituției. PSD are curajul de a fi alături de români, chiar daca asta va atrage critici din afara țării”, declară președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

CĂSĂTORIA și FAMILIA nu trebuie confundate cu „LIBERTATEA OPȚIUNII SEXUALE”. A susține familia tradițională nu înseamnă să îngrădești în niciun fel libertatea de exprimare sexuală a nimănui.

Căsătoria care are funcții sociale clare, printre care nașterea, creșterea și eductia copiilor și alta este orientarea sexuala care se poate manifesta liber si in afara casătoriei.

Facebook Comments

Reclama ta aici