Despre mintingul PSD pentru susținerea familiei tradiționale

Despre mintingul PSD pentru susținerea familiei tradiționale

Nu va fi un miting al PSD, ci un miting organizat de PSD pentru a da posibilitatea tuturor românilor să se exprime în favoarea familiei tradiționale. Sunt invitați toți românii care cred în familia tradițională.

PSD este primul partid care și-a definit clar poziția vis-a-vis de acest subiect, comparativ cu celelalte partide care ezită să se pronunțe pentru a nu supăra anumite cercuri de lobby de la Bruxelles. Dar PSD îi reprezintă pe cetățenii din România, care in marea lor majoritate susțin principiul de familie tradițională așa cum e propus amendamentul pentru revizuirea Constituției. PSD are curajul de a fi alături de români, chiar daca asta va atrage critici din afara țării”, declară președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

CĂSĂTORIA și FAMILIA nu trebuie confundate cu „LIBERTATEA OPȚIUNII SEXUALE”. A susține familia tradițională nu înseamnă să îngrădești în niciun fel libertatea de exprimare sexuală a nimănui.

Căsătoria care are funcții sociale clare, printre care nașterea, creșterea și eductia copiilor și alta este orientarea sexuala care se poate manifesta liber si in afara casătoriei.