Dispensarul Medical din Comuna Măureni, O realizare deosebită pentru primarul Brian Filimon

Dispensarul Medical din Comuna Măureni, O realizare deosebită pentru primarul Brian Filimon

Brian Filimon, primarul comunei Măureni din județul Caraș-Severin, a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea localității prin finalizarea cu succes a unui dispensar medical crucial pentru comunitate. În plus, edilul a acordat atenție infrastructurii rutiere, educației și sportului în efortul său de a îmbunătăți viața locuitorilor comunei.

Dispensarul medical reprezintă o realizare deosebită pentru comunitatea din Măureni, oferindu-le oamenilor un loc accesibil și convenabil pentru îngrijirea medicală de bază. Primarul Brian Filimon a subliniat importanța acestei investiții, declarând: „Într-o comunitate, așa cum este cea din Măureni, actul medical reprezintă nu o prioritate, ci o piatră de temelie iar oamenii trebuie să aibă un loc unde să poată veni atunci când starea lor de sănătate o impune. Sunt mulțumit de fiecare realizare în parte, atunci când văd că și oamenii sunt mulțumiți. Când vorbim de latura sănătății, vorbim de o latură sensibilă și foarte importantă. La nivel național se încearcă o dezvoltare a segmentului sanitar, care ne impune și nouă, administrațiilor locale, să fim cât mai organizați și receptivi, în acest sens. Nu vă ascund că suntem în căutare de medici specialiști, dar primul pas este deschiderea acestui centru medical cu 5 cabinete, unde va funcționa și medicul de familie și toți cei înregistrați la doamna doctor Georgeta Sandici”.

Dispensarul medical este echipat cu 5 cabinete medicale, oferind astfel o gamă variată de servicii medicale de bază pentru locuitorii comunei. Este o inițiativă crucială pentru îmbunătățirea accesului la îngrijirea medicală și prevenirea problemelor de sănătate în comunitate.

Pe lângă această realizare în domeniul sănătății, primarul Brian Filimon a depus eforturi considerabile pentru asfaltarea infrastructurii rutiere din comună, sporind mobilitatea și accesibilitatea pentru toți locuitorii. De asemenea, el a investit în educație și sport, susținând dezvoltarea tinerilor și crearea de oportunități pentru comunitatea sa.

Dispensarul medical din comuna Măureni reprezintă un exemplu de implicare și dedicare a primarului Brian Filimon în dezvoltarea și îmbunătățirea vieții locuitorilor săi. Această investiție va aduce beneficii semnificative comunității și va rămâne o amintire durabilă a eforturilor sale pentru binele localității.