Investiție majoră în canalizare în comuna Zăvoi, Caraș-Severin: 23 milioane de lei pentru modernizare

Investiție majoră în canalizare în comuna Zăvoi, Caraș-Severin: 23 milioane de lei pentru modernizare

Comuna Zăvoi se pregătește să facă un pas important în dezvoltarea infrastructurii sale, pe măsură ce primarul Doru Cîrdei a semnat recent un contract de finanțare în valoare de 23.602.130 lei pentru extinderea sistemului de canalizare menajeră în localitățile Măru, Măgura și Voislova. Această inițiativă este posibilă datorită fondurilor alocate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primarul Doru Cîrdei a anunțat cu mândrie această realizare, subliniind importanța sa pentru comunitatea sa. El a declarat: „Am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pe Programul ‘Anghel Saligny’, un nou proiect în valoare de 23.602.130,33 lei ce prevede finanțarea obiectivului de investiții denumit ‘Extindere canalizare menajeră în localitățile Măru, Măgura și Voislova din comuna Zăvoi’. Sunt bucuros că pot să duc la îndeplinire un nou angajament asumat și pentru faptul că am primit sprijinul ministrului Adrian Ioan Veștea și al echipei PNL din Caraș-Severin. Îi asigur pe concetățenii mei de tot devotamentul meu și le mulțumesc tuturor pentru încredere.”

Această inițiativă va aduce beneficii semnificative comunității din Zăvoi. Extinderea canalizării menajere va contribui la creșterea calității vieții locuitorilor din cele trei localități, asigurând un mediu mai curat și mai sănătos, precum și facilitând dezvoltarea economică a zonei.

Proiectul este un exemplu elocvent de cooperare între autoritățile locale și cele centrale, evidențiind importanța unui parteneriat solid în realizarea proiectelor de infrastructură care să aducă beneficii directe comunităților.

Investiția în canalizarea menajeră este doar unul dintre multele proiecte care vizează dezvoltarea durabilă a comunei Zăvoi și creșterea calității vieții locuitorilor săi. Cu angajamentul și sprijinul autorităților locale, astfel de inițiative vor continua să se concretizeze, contribuind la un viitor mai prosper pentru comuna Zăvoi.

Acest proiect reprezintă un pas semnificativ înainte pentru comunitatea din Zăvoi și arată determinarea autorităților locale de a investi în infrastructura necesară pentru un viitor mai bun. Extinderea canalizării menajere va avea un impact pozitiv asupra mediului și calității vieții locuitorilor din cele trei localități, consolidând, în același timp, poziția comunei Zăvoi pe harta dezvoltării regionale.