Doi bărbați prinși în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o hală din Bocșa

Doi bărbați prinși în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o hală din Bocșa

Ieri, la ora 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bocșa au reușit să surprindă în flagrant delict doi bărbați, în vârstă de 25 și 32 de ani, originari din localitatea Bocșa, în timp ce sustrăgeau componente de motoare electrice dintr-o hală ce aparține unei societăți comerciale locale.

Într-un efort de a scăpa, unul dintre presupușii hoți a încercat să fugă pe un teren viran în apropierea halei. A fost însă prins rapid de forțele de ordine. Cel de-al doilea suspect a adoptat o abordare mai riscantă, traversând râul Bârzava. Unul dintre polițiști a demarat o urmărire prin apă și a reușit să îl captureze la timp, asigurând astfel arestarea ambilor infractori.

Bunurile sustrase, evaluate la suma de 15.000 de lei, au fost recuperate integral și returnate proprietarului. Acțiunea rapidă a polițiștilor a contribuit la limitarea pagubelor și la aducerea celor doi indivizi în fața justiției.

Cei doi bărbați au fost transportați la sediul poliției pentru cercetări detaliate. În cursul nopții, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind suspectați de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. Procurorul va decide asupra măsurilor legale care vor fi luate împotriva celor doi indivizi, conform prevederilor legale în vigoare.

Arestarea celor doi presupuși infractori demonstrează eficiența și promptitudinea forțelor de ordine din Bocșa în combaterea infracționalității locale, subliniind angajamentul acestora față de menținerea ordinii și siguranței în comunitate.