Tragedie în Bocșa: Accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 21 de ani

accident, victima

Ieri, la ora 13:50, pe strada Republicii din Bocșa, a avut loc un accident rutier tragic soldat cu pierderea unei vieți. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Timiș, conducea un utilaj fără plăcuțe de înmatriculare, efectuând lucrări la sistemul de canalizare al orașului. Într-un moment nefericit, s-a ciocnit cu o motocicletă condusă de un tânăr de 21 de ani din Bocșa.

Conducătorul motocicletei a fost grav rănit și, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat în cursul nopții. Verificările preliminare au dezvăluit că motocicleta era radiată din circulație, iar tânărul nu poseda un permis de conducere adecvat pentru categoria vehiculului.

Bărbatul de 48 de ani a fost testat cu aparatul etilometru și nu se afla sub influența alcoolului. În schimb, pentru tânărul decedat au fost recoltate mostre biologice. Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea unui autovehicul fără permis corespunzător categoriei.

Investigațiile continuă pentru a stabili cu exactitate toate cauzele și împrejurările tragice în care s-a produs acest eveniment.