O stația de autobuz din Bocșa, vandalizată în plină zi

O stația de autobuz din Bocșa, vandalizată în plină zi

 

Sâmbătă, în jurul orelor 20:00, stația de autobuz de pe strada Republicii, la intersecția cu strada Gheorghe Vucu, din Bocșa a căzut victimă unui act de vandalizare.

Poliția Locală din Bocșa a intervenit în urma incidentului, demarând verificări atât în teren, cât și cu ajutorul sistemului de supraveghere al orașului. Rezultatul acestor investigații a fost identificarea persoanelor responsabile pentru fapta de vandalism.

Autoritățile au acționat imediat, luând măsurile legale corespunzătoare împotriva celor implicați în acest act de distrugere a proprietății publice. În același timp, se transmite un apel către comunitate pentru colaborare și raportarea oricăror informații relevante către dispeceratul Poliției Locale Bocșa, la numărul de telefon: 0786 531 650.

Reprezentanții autorităților locale din Bocșa au subliniat eforturile constante depuse pentru întreținerea și îmbunătățirea bunurilor publice ale orașului. Cu toate acestea, incidentul de sâmbătă relevă că există încă cetățeni care aleg să recurgă la acte de vandalism, afectând aspectul și funcționalitatea infrastructurii urbane.

Considerăm că bunul simț nu trebuie să fie rezultatul unor măsuri coercitive, ci ar trebui să fie o trăsătură a unui comportament civilizat„, a declarat un reprezentant al Poliției Locale din Bocșa. Apelul lor către comunitate este de a fi vigilenți și implicați în protejarea bunurilor comune, menținând un spirit civic și responsabil.