Doi tineri din Bocșa, prinși după ce au furat unelte mecanice la Gârliște

1279 de cărășeni în autoizolare

În urma unor investigații, polițiștii de la Secția 8 Poliție Rurală Oravița au reușit să depisteze și să aducă în fața justiției doi tineri din orașul Bocșa, bănuiți de comiterea unui furt de unelte mecanice în satul Gârliște. Evenimentul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 ianuarie 2024, când cei doi ar fi pătruns prin efracție în magazia unei case, de unde au sustras patru unelte mecanice în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Polițiștii au reușit să recupereze în totalitate prejudiciul, restituind cele patru unelte mecanice proprietarului lor legitim.

Coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, investigațiile continuă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, asigurându-se astfel tragererea la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Este important de menționat că, pe durata desfășurării procesului penal, suspecții beneficiază de toate drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, inclusiv prezumția de nevinovăție. Această abordare asigură corectitudinea și echitatea procedurilor legale, protejând drepturile indivizilor implicați în procesul judiciar.

sursă foto: arhivă