Descoperire șocantă în orașul Bocșa: Doi vecini găsiți morți în locuința lor

Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța traficului rutier pe drumurile publice din Caraș-Severin

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bocșa au fost alertați astăzi, la ora 09.48, printr-un apel făcut de o femeie care a descoperit că doi dintre vecinii săi au murit în locuința lor.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță a sosit la fața locului pentru a evalua situația. Îngrijorarea și suspiciunile vecinei au fost confirmate când echipa medicală a constatat că cele două persoane găsite în locuința respectivă erau deja decedate. Victimele au fost identificate ca fiind o femeie în vârstă de 90 de ani, cunoscută cu probleme medicale și aflată la pat, și fiul acesteia, în vârstă de 66 de ani.

Echipa operativă a inspectoratului a preluat imediat controlul situației, desfășurând o anchetă la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele decesului celor două persoane. Deși examinarea preliminară nu a relevat urme exterioare de violență pe corpul victimelor, autoritățile au decis să trimită cadavrele la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor exacte ale deceselor.

Cercetările sunt în desfășurare, iar un dosar penal a fost întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Autoritățile au declarat că vor investiga amănunțit toate aspectele legate de acest tragic incident, inclusiv posibilele cauze medicale care ar fi putut contribui la decesul celor doi.