Elevii din Bocșa care fac naveta la Reșița vor beneficia de un transport special pentru a ajunge la școală

Elevii din Bocșa care fac naveta la Reșița vor beneficia de un transport special pentru a ajunge la școală

Vești bune pentru elevii din Bocșa care învață la Reșița. Cu o atenție deosebită față de siguranța și buna lor desfășurare școlară, administrația locală din municipiul Reșița a luat decizia de a oferi un transport special dedicat elevilor care fac naveta între Bocșa și Reșița.

Fiecare zi de școală presupune pentru aproximativ 130 de elevi din Bocșa o călătorie zilnică către Reșița, unde se află instituțiile lor de învățământ. Cu acest lucru în minte, primarul municipiului Reșița, Ioan Popa a pus în mișcare un efort de a asigura că acești elevi ajung la școală în deplină siguranță și confort.

De la data de 18 septembrie 2023, un transport special dedicat elevilor va fi disponibil pe Bocșa – Reșița, iar programul său a fost conceput pentru a corespunde nevoilor elevilor și ale părinților.

Iată detaliile programului de transport:

Bocșa – Reșița

  • Ora 7:00 – Plecare din stația de pe strada Republicii, intersecția cu Biniș.

Reșița – Bocșa

  • Ora 14:00 – Plecare din Muncitoresc, Piața Republicii.

Un aspect important de menționat este că autobuzul special va opri în toate stațiile de pe traseu, asigurându-se astfel că toți elevii din Bocșa au acces la această facilitate.

Mai mult, administrația reșițeană promite să furnizeze în curând programul exact pentru fiecare stație de pe traseu, astfel încât elevii și părinții să fie la curent cu orarele exacte de plecare și sosire.