Primăria Reșița caută un manager experimentat pentru serviciul Impozite și Taxe

Primăria Reșița caută un manager experimentat pentru serviciul Impozite și Taxe

Primăria Reșița anunță o oportunitate de carieră în domeniul administrației publice pentru cei dedicați și experimentați în domeniul impozitelor și taxelor. Postul vacant este pentru funcția de șef serviciu la Serviciul Impozite și Taxe și are ca scop asigurarea unei bune gestionări a resurselor financiare ale orașului. Iată cerințele și calificările necesare pentru acest post:

Cerințe și calificări

Studii universitare în domeniul: Candidații trebuie să aibă studii universitare finalizate în domeniul științelor administrative, științelor economice sau științelor juridice. Aceasta asigură cunoștințele de bază necesare pentru administrarea eficientă a impozitelor și taxelor.

Studii universitare de master absolvite cu diplomă în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor: Absolvirea unui program de masterat în domeniul administrației publice sau al managementului adaugă o perspectivă strategică și abilități de gestionare la experiența de bază.

Vechime minimă în specialitatea studiilor 5 ani: Candidații trebuie să aibă cel puțin 5 ani de experiență în domeniul administrației publice, preferabil în gestionarea impozitelor și taxelor. Acest lucru asigură o înțelegere profundă a proceselor și a cerințelor legislative în acest domeniu.

Dacă îndepliniți aceste cerințe și sunteți gata să preluați un rol de conducere în administrarea impozitelor și taxelor într-un oraș dinamic precum Reșița, vă încurajăm să aplicați.

Procedura de aplicare

Pentru a candida la această poziție, vă rugăm să trimiteți următoarele documente:

– Un Curriculum Vitae (CV) actualizat care să reflecte experiența, educația și calificările dvs.
– O scrisoare de intenție care să evidențieze motivația dvs. pentru acest post și modul în care experiența și calificările dvs. se potrivesc cerințelor.

Aceste documente trebuie trimise la adresa de e-mail: maria.tugmeanu@primariaresita.ro.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 04.10.2023.

Primăria Reșița este dedicată promovării egalității de șanse și diversității și încurajează candidaturile din partea tuturor candidaților calificați, indiferent de vârstă, gen, orientare sexuală, religie sau apartenență etnică. Toate candidaturile vor fi tratate cu confidențialitate și respect.