Accident rutier pe DN6: Cinci persoane rănite, printre acestea și un copil de un an

O tragedie a avut loc astăzi, la ora 12.43, pe Drumul Național 6, între localitățile Sadova Veche și Buchin, unde un accident rutier a dus la rănirea a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 1 an și 67 de ani.

Potrivit primelor cercetări realizate de către polițiști, incidentul s-a produs în momentul în care un bărbat de 55 de ani, provenind din județul Timiș, conducea un autoturism pe DN 6, în direcția Orșova. La kilometrul 433, acesta ar fi pătruns pe sensul opus al drumului, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, originară din comuna Bucoșnița.

În urma impactului violent, cinci persoane au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Printre victime se numără și un copil de doar un an, alături de alte persoane cu vârste diferite, inclusiv șoferii celor două autoturisme.

Ambele persoane implicate în accident au fost supuse testelor pentru a verifica consumul de alcool și substanțe psihoactive, iar rezultatele au indicat absența acestora.

Echipele de intervenție și poliția au acționat rapid la fața locului, iar răniții au primit îngrijiri medicale adecvate. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și pentru a determina eventualele răspunderi penale în cazul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.