Concluziile IPJ CS: Nicio femeie nu a fost aruncată din mașină pe DN6

masina de politie

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin aduce la cunoștința opiniei publice detalii esențiale cu privire la incidentul recent raportat în presă, în care se menționează că o femeie ar fi fost aruncată dintr-o mașină pe DN 6. Compartimentul Relații Publice oferă informații esențiale pentru a asigura o corectă înțelegere a situației.

La data de 18 ianuarie, la ora 15.28, poliția a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat cu privire la un conflict între o femeie și concubinul său pe DN 6, între localitățile Sadova Veche și Buchin.

Conform relatării apelantului, acesta a observat o femeie aflată pe marginea drumului și s-a oprit să o ajute, constatând ulterior că aceasta era implicată într-un conflict cu partenerul său.

Polițiștii au identificat cele două persoane implicate, un cuplu în vârstă de 36 și 34 de ani, care se deplasau cu un autoturism pe DN 6 în direcția Orșova. În urma unor neînțelegeri legate de posesia mașinii, femeia ar fi părăsit autoturismul și ar fi mers pe jos câțiva sute de metri în direcția Teregova.

La sosirea poliției, femeia a refuzat asistența medicală și nu a prezentat semne de agresiune fizică sau verbală. Evaluarea riscului nu a indicat un pericol iminent, și nu a fost emis niciun ordin de protecție provizoriu.

Poliția a intervenit pentru soluționarea divergențelor și a avertizat cei doi să-și rezolve problemele pe cale legală, evitând orice acte de violență. Femeia de 36 de ani a plecat apoi la volanul autoturismului înapoi spre domiciliul său în județul Arad.

Este important de menționat că verificările poliției nu au relevat nicio situație conformă cu informațiile apărute în spațiul public. În toate cazurile care implică indicii privind infracțiuni împotriva vieții unei persoane, poliția acționează imediat în conformitate cu legea, prioritatea fiind protejarea vieții și integrității persoanelor.