Doi tineri reținuți pentru distrugere și furt în scop de folosință în Stațiunea Băile Herculane

Taximetrist din Lugoj, ucis cu sange rece! Dupa ce l-au injunghiat, autorii i-au furat masina si au abandonat trupul intr-o padure!

Incidentul petrecut în noaptea de 12 spre 13 mai în Stațiunea Băile Herculane a scos în evidență o serie de acțiuni vandalice și de furt, care au dus la reținerea a doi tineri din comuna Mehadica. Ceea ce părea a fi o noapte obișnuită s-a transformat într-un caz de poliție cu implicații serioase.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Stațiunii Băile Herculane, cei doi tineri, unul major și unul minor, sunt suspectați că ar fi pătruns în incinta unei unități de învățământ, care nu era încă dată în folosință, și ar fi distrus mai multe geamuri termopan, obiecte de uz sanitar și uși interioare. Astfel de acțiuni nu doar că provoacă daune materiale semnificative, dar și perturbă ordinea și siguranța comunității.

După aceste acte de vandalizare, cei doi indivizi s-ar fi îndreptat spre o grădină din comuna Mehadica, de unde ar fi sustras un tractor agricol. Încercând să-l conducă, tractorul a fost abandonat la doar 10 metri de locul de unde a fost furat, după ce a lovit un pom din grădină, deteriorându-și roata stânga spate.

Reacția rapidă a poliției a dus la identificarea și reținerea celor doi bănuiți într-un timp relativ scurt după comiterea faptelor. Acum, aceștia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în timp ce autoritățile continuă investigațiile pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt în scop de folosință.

În cursul zilei de astăzi, cei doi tineri vor fi prezențați procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru dispunerea de măsuri legale în conformitate cu gravitatea faptelor comise.

Acest caz subliniază importanța vigilentei și a reacției rapide a autorităților în fața infracționalității, dar și necesitatea unei implicări mai mari a comunității în prevenirea și combaterea acestor acte.

sursă foto: arhivă