Un nou sediu pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în municipiul Caransebeş

Un nou sediu pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în municipiul Caransebeş

Începând cu data de 13 mai 2024, locuitorii din municipiul Caransebeş, oraşele Oţelu Roşu, Băile Herculane și comunele învecinate vor beneficia de un nou serviciu convenabil pentru preschimbarea permiselor de conducere și înmatricularea vehiculelor. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Caraş-Severin va deschide un sediu secundar în municipiul Caransebeş, oferind acces facil și eliminând necesitatea deplasării până la Reşiţa.

Situat pe strada Nicolae Corneanu nr. 12, noul sediu va fi dedicat preluării și soluționării unei game variate de cereri legate de permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor. Printre activitățile desfășurate la acest sediu secundar se numără preluarea și soluționarea cererilor pentru emiterea permiselor de conducere, înmatricularea vehiculelor cu numere definitive sau provizorii și radierea vehiculelor.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor, programul de lucru cu publicul va fi adaptat pentru a acoperi diferitele servicii oferite:

– Luni până joi, între orele 08:30 – 16:00

– Între 08:30 – 11:30 se va desfășura înmatricularea vehiculelor și radierile

– Între 12:00 – 15:00 va fi dedicat preschimbării permiselor de conducere

– Între 15:00 – 16:00 se vor elibera documentele necesare.

Această extindere a serviciilor va aduce beneficii semnificative comunității locale, facilitând procesele administrative și eliminând obstacolele întâmpinate anterior în parcursul solicitărilor legate de conducere și înmatriculare vehiculelor.

Sursă foto: facebook / Prefectura Caraș-Severin