Bărbatul dispărut din Timiș, care avea probleme medicale, a fost găsit de polițiștii cărășeni

Bărbatul dispărut din Timiș, care avea probleme medicale, a fost găsit de polițiștii cărășeni

Polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Bocșa au dat dovadă de profesionalism și promptitudine în rezolvarea unei situații delicate ieri după-amiază, când au găsit un bărbat dispărut în extravilanul satului Tirol, în Caraș-Severin.

Totul a început când un tată îngrijorat a sunat la numărul de urgență 112 pentru a semnala dispariția fiului său de 29 de ani, care suferă de probleme medicale. Persoana dispărută părăsise domiciliul din comuna Ferendia, județul Timiș, și se presupunea că ar putea fi în zona localității Fizeș, din Caraș-Severin.

Polițiștii de la Bocșa, aflați la cârma operațiunii, au inițiat imediat căutările în colaborare cu colegii de la I.P.J. Timiș, îndreptându-și atenția către zona indicată de tatăl disperat. Deși primele verificări nu au dat rezultatele dorite, echipa nu a abandonat căutările.

Datorită perseverenței și angajamentului lor, bărbatul a fost găsit după aproximativ o oră în extravilanul satului Tirol. Starea lui era delicată, fiind aproape deshidratat și dezorientat, fără a avea habar cum a ajuns acolo sau unde se află.

Polițiștii au acționat rapid, oferindu-i bărbatului o sticlă de apă și asigurându-se că primește îngrijire medicală imediată. A fost transportat la spital pentru evaluare și tratament, unde va primi îngrijirile necesare pentru a se recupera.

Eforturile și profesionalismul polițiștilor din Bocșa au fost apreciate pentru intervenția lor decisivă în salvarea vieții unui cetățean aflat în pericol. Este un exemplu clar al modului în care forțele de ordine răspund prompt și eficient în situații de urgență, demonstrând dedicare și sensibilitate în fața nevoilor comunității.