Accident rutier grav pe DN 58B, la ieșirea din Reșița spre Bocșa: Opt persoane implicate, inclusiv trei minori

Accident rutier grav pe DN 58B, la ieșirea din Reșița spre Bocșa: Opt persoane implicate, inclusiv trei minori

Un accident rutier grav a avut loc astăzi la ieșirea din Reșița spre Bocșa, în zona Colțan, pe DN 58B. Evenimentul a implicat trei autoturisme, iar intervenția promptă a autorităților a fost crucială în gestionarea situației.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, echipați cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

În urma impactului, opt persoane au fost implicate, printre care și trei minori. Evaluarea inițială a arătat că șapte dintre acestea vor fi transportate la spital pentru investigații și tratament. Din fericire, toți cei implicați în accident au fost conștienți și cooperanți în momentul intervenției echipajelor medicale.

Patru adulți și trei minori se numără printre cei care vor fi transportați la spital, aceștia suferind diverse traumatisme în urma impactului. De menționat că doi dintre minori au fost afectați doar de atacuri de panică, iar starea lor de sănătate este sub control.

Autoritățile competente desfășoară o investigație amănunțită pentru a stabili cauzele exacte ale acestui accident rutier și pentru a preveni incidente similare în viitor. Traficul în zonă a fost afectat temporar, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită în trafic.

Evenimentele de acest gen subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei atenții sporite din partea tuturor participanților în trafic pentru evitarea tragediilor.