Accident rutier la ieșirea din Berzovia: Patru persoane implicate, una dintre ele minoră

Un accident s-a produs astăzi pe DJ 572, la ieșirea din localitatea Berzovia, spre Ramna, implicând două autoturisme și lăsând în urmă patru persoane rănite, dintre care una este minoră. Incidentul a necesitat intervenția rapidă a echipajelor de salvare și descarcerare.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, care au mobilizat o serie de autospeciale și ambulanțe pentru gestionarea situației. Printre echipamentele de intervenție s-au numărat o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

Drumul a fost blocat pe ambele sensuri pentru a permite echipajelor să intervină în siguranță și să acorde asistență medicală victimelor. În urma eforturilor depuse de echipajele de descarcerare, șoferul unuia dintre autoturisme a fost extras din vehicul și predat echipajului de ambulanță în stare de conștiență.

Toate cele patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare, acestea fiind conștiente și cooperante în momentul intervenției. Autoritățile locale desfășoară acum investigații pentru a stabili cauza exactă a accidentului și pentru a preveni astfel de incidente în viitor.