Dorești să vinzi sau să închiriezi o proprietate? Contactează Agenția de Dezvoltare Reșița!

Pentru a avea o evidența cât mai clară a proprietăților disponibile pentru potențiali investitori, Agenția de Dezvoltare Locală Reșița a demarat crearea unei baze de date care să conțină toate clădirile și terenurile disponibile pentru închiriere sau vânzare pe raza Municipiului Reșița.

Agenția de Dezvoltare Locală Resita SA este o companie publică al cărei acționar majoritar este Primăria Reșița ce are ca principală activitate administrarea parcului industrial din oraș și atragerea de investitori. De asemenea, asigură legătura între investitorii privați și instituțiile de învățământ și sprijinim investitorii străini și locali în relația cu instituțiile publice.

În același timp, ADLR  creează o bază de date cu clădiri, terenuri ale agenților economici sau persoane fizice, astfel încât să poată fi puși în legătură cu potențiali investitori și va fi un mijlocitor între cei care doresc să pună la dispoziție spații sau terenuri și cei care doresc să facă investiții în oraș.

Sediul social al Agenției este situat în Reșița, str. Căminelor nr. 18 A, însă cetățenii sau investitorii ne pot găsi zilnic pe B-dul A.I. Cuza nr. 20, blocul fetelor parter. Astfel, rugăm toate persoanele fizice sau juridice, care doresc să vândă sau să închirieze proprietățile, să contacteze Agenția de Dezvoltare Locală Reșița la telefon 07 22 26 49 18”, declară Oana Borza, administratorul societății.

Facebook Comments