Două autoturisme mistuite de flăcări într-un incendiu la un service auto din Reșița

Două autoturisme mistuite de flăcări într-un incendiu la un service auto din Reșița

Un incendiu a izbucnit astăzi în municipiul Reșița, la un service auto, provocând distrugeri semnificative și amenințând cu extinderea la locuințele din apropiere. Intervenția promptă a echipajelor de la Detașamentul de Pompieri Reșița a jucat un rol crucial în limitarea pagubelor și prevenirea unei tragedii mai mari.

Intervenția rapidă a pompierilor salvează cartierul

Cu puțin timp înainte de ora 11:00, două echipaje de pompieri au sosit la fața locului cu autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru a lichida incendiul care cuprinsese o clădire folosită ca service auto. În interiorul acesteia se aflau două autoturisme care au fost mistuite de flăcări.

La sosirea pompierilor, exista un risc iminent de extindere a incendiului la casele din vecinătate. Cu toate acestea, datorită intervenției rapide și coordonate a salvatorilor, flăcările au fost localizate înainte de a se răspândi.

Incendiul a cauzat distrugerea completă a unuia dintre autoturisme, în timp ce celălalt a fost afectat în proporție de 50%. De asemenea, bunuri depozitate în cele două încăperi ale service-ului au fost afectate pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

După o luptă de aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat în jurul orei 12:50, iar echipajele de pompieri au continuat operațiunile de răcire a zonei pentru a preveni reluarea focarului.

La scurt timp după lichidarea incendiului, autoritățile au demarat o investigație pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei.