Modernizarea infrastructurii urbane în zona Moroasa 1: De la finalizarea străzilor Caen și Gheorghe Șincai la continuarea cu strada Codrului

Modernizarea infrastructurii urbane în zona Moroasa 1: De la finalizarea străzilor Caen și Gheorghe Șincai la continuarea cu strada Codrului

În cadrul proiectului amplu de modernizare a infrastructurii din zona Moroasa 1, municipalitatea Reșițeană a înregistrat un nou succes odată cu finalizarea lucrărilor de asfaltare și reabilitare a străzilor Caen și Gheorghe Șincai. Așadar în 24 noiembrie 2023, echipa de la Direcția de Întreținere a adus o veste îmbucurătoare locuitorilor, anunțând finalizarea stratului final de asfalt pe strada Codrului.

Lucrările nu se opresc aici, ci includ și refacerea integrală a trotuarelor și a spațiilor verzi, oferind astfel un aspect proaspăt și modern întregii zone. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Moroasa 1 și subliniază angajamentul administrației publice față de dezvoltarea urbană durabilă.

Cu toate acestea, proiectul de modernizare se extinde și către strada Ioan Poptelecan, unde locuitorii trebuie să mai aștepte puțin. Aici, lucrările sunt în desfășurare, iar finalizarea acestora depinde de introducerea noii rețele de apă și canalizare. Cu toate acestea, planurile sunt clare și în primăvară se va continua procesul de modernizare și pe această stradă.

Măsura preluată de Primăria Reșița de a investi în infrastructură subliniază preocuparea pentru bunăstarea comunității și pentru creșterea calității vieții locuitorilor. Modernizarea străzilor nu aduce doar beneficii estetice, ci și crește accesibilitatea și eficiența serviciilor publice, contribuind la dezvoltarea durabilă a orașului.

În spiritul acestor realizări, Ioan Popa, primarul municipiului Reșița transmite ”Un gând de liniște și mulțumire comunității, urând tuturor un weekend plin de armonie și confort. Cu fiecare proiect finalizat, orașul se transformă într-un loc mai prietenos și mai funcțional pentru toți locuitorii săi”.