Drumul către Secu până la Căminul de Persoane Vârstnice va fi restricționat pentru lucrări de canalizare

Având în vedere lucrările de canalizare menajeră din localitatea Secu, Municipiul Reșița,  se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule pe tronsonul de drum cuprins între intersecția din Secu până la căminul pentru persoane vârstnice (de la numărul de casă 122 până la numărul 45), pentru perioada 18 – 22 Mai 2020 în intervalul orar 08:00-17:00.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

”Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.
Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor putând varia funcție de condițiile meteo. Vă mulțumim pentru înțelegere” declară Adelin Tuță, director executiv.

Reclama ta aici