Finanțări nerambursabile plătite din Bugetul Local al municipiului Reșița

Primăria Reșița a demarat un noi proiect ”ÎNCREDERE ÎN REȘIȚA” prin care își propune ca reșițenii să vină în fața municipalității cu proiecte de antreprenoriat sau viață urbană la care pot aplica grupuri de inițiativă fără personalitate juridică sau organizații neguvernamentale.

Grupurile de inițiativă pot fi constituite din minimum 3 persoane, unul dintre membri trebuie să își asume rolul de reprezentant și responsabilitatea legală, în numele grupului.

În categoria Viață urbană este vorba despre activități sportive și spații dedicate acestora, activități culturale (festivaluri, evenimente), spații de expoziție, intervenții urbane pentru valorificarea râului Bârzava sau a unor spații în prezent subutilizate, spații pentru petrecerea timpului liber, spații pentru tineri, evenimente comunitare.

Și atunci când vorbim despre Antreprenoriat, municipalitatea își doreste programe pentru dezvoltarea și promovarea afacerilor mici, susținerea vânzătorilor locali (aplicații pentru a facilita legătura între ei și cumpărători), programe pentru dezvoltarea zonelor defavorizate prin antreprenoriat, inițiative de dezvoltare a turismului în zonă prin promovarea și valorificarea patrimoniului local, programe de antreprenoriat pentru tineri.

De menționat că activitățile propuse prin proiecte trebuie să se desfășoare în Municipiul Reșița și localitățile aparținătoare. Alte detalii se pot oferi la telefon: 0355/429868, sau e-mail: educatie@primariaresita.ro.

Fonduri totale disponibile pentru aceste tipuri de finanțări sunt în valoare de 150.000 lei și data limită de depunere a proiectelor este 07.08.2020, ora 15:00.

Descarcă fișierele atașate

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici