Primăria Reșița a instalat o pistă de Pumptrack pentru pasionații și nu numai

Orașul de pe Bârzava prinde viață de la zi la zi, dezvoltarea municipiului își lasă amprentă și asupra celor tineri, Primaria a reabilitat parcurile deja existente, iar pasionaților de skateboarding le-a creat un loc numai al lor,  și celor pasionaților de Pumptrack le-a realizat un nou loc de joacă .

Pe lângă SkatePark-ul din Centrul Civic, Primăria Reșița a mai pregătit o surpriză, de data aceasta pasionaților de Pumptrack, le-a montat o pistă chiar în inima Govândariului. Această pistă a fost montata în Parcul Tricolorului, în zona fostului patinoar care în curând va deveni un super teren de baschet, însă totuși își va păstra și vechia folosință pe timpul iernii.

Pumptrack-ul este un circuit în care, în loc să pedalați, mutați bicicleta înainte cu mișcări de pompare. Ideea piesei vine de la un călăreț, care, cu ajutorul unui inginer, a dezvoltat o pistă de înaltă calitate, care fără niciun dubiu îndeplinește atât cerințele și solicitările călărețului, cât și ale operatorilor.

Este o cale perfectă pentru a vă antrena echilibrul și a învăța noi abilități împreună cu alții. Pista este potrivită pentru toate vârstele și nivelurile de abilități. Se pot folosi biciclete de toate dimensiunile, skateboard-uri, patine inline și kickbikes.

“Pumptrack-ul instalat zilele trecute în Parcul Tricolorului a devenit foarte repede o atracție pentru copiii din zonă. Iubitorii baschetului se vor putea bucura și ei curând de noul teren amenajat. Pe timpul iernii, pe terenul de baschet va funcționa patinoarul deja cunoscut și îndrăgit de toți reșițenii”, spune Ioan Popa, primarul municipiului Reșița într-0 postare pe o pagina de pe o rețea de socializare.

 

 

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici