Fostul primar al Bocșei a fost găsit fără suflare! Emanuel Dănilă s-a împușcat

Fostul primar al Bocșei a fost găsit fără suflare! Emanuel Dănilă s-a împușcat

În această dimineață, în jurul orei 08:29, fostul primar al orașului Bocșa, a fost găsit fără suflare de către soția sa. Emanuel Dănilă a fost ales în funcția de primar în 27 septembrie 2020, iar în luna martie a acestui an și-a depus demisia invocând motive medicale.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

”La fața locului a fost găsită o armă de vânătoare.  În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Related Posts