Search
Close this search box.

Grav accident rutier pe DN 6: Un motociclist a decedat

Accident rutier pe DN68 la Marga

Astăzi, la ora 12:47, un grav accident rutier s-a produs pe DN 6, în afara localității Topleț, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 45 de ani din Drobeta Turnu Severin, aflat la ghidonul unui motociclu, circula pe DN 6, din direcția Orșova către Caransebeș. În circumstanțe încă neelucidate complet, motociclistul a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa pe sensul opus de mers.

Impactul a fost deosebit de violent, rezultând în decesul instantaneu al bărbatului de 45 de ani. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost supus testelor pentru alcool și alte substanțe, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Se analizează posibilele cauze, inclusiv erori umane, defecțiuni tehnice sau condițiile de drum în momentul impactului.

Autoritățile fac un apel către toți conducătorii auto care tranzitează zona să respecte indicațiile polițiștilor și să manifeste răbdare, deoarece ancheta la fața locului poate determina restricții temporare de trafic. Orice abatere de la regulile de circulație poate complica situația și poate pune în pericol siguranța altor participanți la trafic.