Incendii în Valea Carașului

Incendii în Valea Carașului
Azi-noapte, în jurul orei 02:00, Dispeceratul ISU SEMENIC al județului Caras-Severin a fost anunțat cu privire la izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei case în localitatea Ciclova Română.

Au fost alertate autoritățile locale și Secția de Pompieri Oravița care a mobilizat două autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD.

”În momentul ajungerii la locul intervenției, focul ardea generalizat, fiind observat și anunțat, probabil, tarziu. Potrivit informațiilor primite initial de la fața locului, exista riscul major de extindere la alte două locuințe. S-a reușit localizarea incendiului, fără ca acesta să se extindă la vecinătăți și nu au fost înregistrate victime”, decalră Anca Balint, din cadrul ISU Caraș-Severin

În urma evaluărilor efectuate, în urma intervenției, s-a estimat ca a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, respectiv 3 camere și bunurile aflate în ele. Cauza probabila de producere a incendiului fiind un scurtcircuit electric.

Tot în Valea Carașului, în jurul orei 04:30, pompierii militari oravițeni au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism parcat pe o strada în orașul Oravita. Și în aceasta situație, cauza probabila stabilita este scurtcircuitul electric.

Related Posts