Incendiu în cartierul Doman din Reșița: Pompierii acționează pentru lichidarea flăcărilor

Incendiu în cartierul Doman din Reșița: Pompierii acționează pentru lichidarea flăcărilor

Pompierii Detașamentului Reșița sunt la datorie în aceste momente, intervenind cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă, împreună cu un echipaj SMURD, în cartierul Doman al municipiului Reșița. Motivul intervenției este un incendiu izbucnit într-o gospodărie din zonă.

Incendiul, semnalat în urmă cu scurt timp, pare să se manifeste la nivelul a două încăperi din interiorul locuinței. Din fericire, persoanele aflate în interior la momentul izbucnirii incendiului au reușit să se autoevacueze în siguranță.

Flăcările au afectat deja două încăperi și au cuprins și acoperișul locuinței, extinzându-se pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Cu toate acestea, eforturile pompierilor au dus la localizarea incendiului, eliminând astfel riscul de propagare la vecinătăți.

Operațiunile de lichidare a flăcărilor sunt în desfășurare, iar pompierii se concentrează asupra stingerii complete a incendiului. Autoritățile recomandă precauție în zonă și sprijină acțiunile de intervenție ale echipei de pompieri pentru limitarea pagubelor și protejarea comunității locale.