[FOTO/VIDEO] Incendiu în Reșița! O persoană decedată și alte 3 au ajuns la spital

[FOTO/VIDEO] Incendiu în Reșița! O persoană decedată și alte 3 au ajuns la spital

Astăzi, 26 mai 2019, în jurul orei 04:40, prin apel 112, a fost anunțat un incendiu pe str. Româniței din Reșița. Au intervenit de urgență 17 pompieri militari cu sprijinul a 2 autospeciale de stingere, unei autoscări și unei ambulanțe SMURD. De asemenea, la fața locului au acționat și 2 echipaje SAJ, echipaje ale Poliției și ale furnizorilor de energie electrică și gaz. Incendiul se manifesta violent în bucătărie și la una din camerele apartamentului. Din nefericire, proprietarul a fost găsit decedat, intoxicat cu monoxid de carbon, în ce-a de-a două cameră. Au fost evacuate 24 de persoane, o parte dintre acestea cu sprijinul autoscării, deoarece incendiul a degajat mult fum care a pătruns și în casă scării. Din persoanele evacuate, 3 au fost transportate la spital, iar uneia i-a fost acordat primul ajutor la fața locului, deoarece au suferit atacuri de panică.

În incendiu a fost distrus în totalitate balconul și au au fost afectați pereții (înnegriți de fum) apartamentului de la nivelul superior.

Incendiul a fost stins în jurul orei 05:30, dar forțele profesioniste de intervenție au mai rămas la față locului pentru cercetarea cauzei incendiului și pentru a se asigură că nu se va reaprinde, pentru că în apartament sunt depozitate multe deșeuri.

Related Posts