Un minor a fost tâlhărit și deposedat de 50 de lei!

Tineri arestați de polițiștii cărășeni pentru tâlhărie

Tânăr reținut de polițiști pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Reșița au identificat, în cursul zilei de duminică, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Reșița, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

Astfel, în data de 25.05 a.c., orele 11.48, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un minor în vârstă de 14 ani, despre faptul că în timp ce se afla în fața Catedralei din zona Parcului Tricolor din Reșița, a fost deposedat prin violență de suma de 50 lei.

În urma activităților desfășurate, în data de 26.05 a.c., polițiștii au depistat și condus la sediul poliției, un tânăr de 19 ani, suspectat  de faptul că în ziua de sâmbătă ar fi lovit victima cu piciorul în abdomen și cu palma peste față, apoi ar fi deposedat-o de suma de 50 lei,  pe care aceasta o avea în buzunarul pantalonilor.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă.

Related Posts