Incendiu în zona Moroasa din municipiul Reșița

Incendiu în zona Moroasa din municipiul Reșița

Primele ore ale dimineții au fost marcate de o intervenție de urgență în zona Moroasa din municipiul Reșița, unde un incendiu a distrus complet un corp de clădire părăsită.

În jurul orei 10:05, pompierii reșițeni au primit un apel de urgență, fiind alertați cu privire la un incendiu care a izbucnit la un corp de clădire situat în zona Moroasa. Acesta era compus din două încăperi și ocupa o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați.

Echipajele operative au răspuns imediat, sosind la fața locului cu două autospeciale de stingere echipate cu apă și spumă. La momentul intervenției, incendiul se manifesta violent, afectând întreaga construcție.

Datorită eforturilor susținute ale pompierilor, flăcările au fost controlate și stinse într-un timp relativ scurt, împiedicând extinderea la clădirile învecinate. Din păcate, construcția afectată a suferit daune de 100%.

În ciuda violenței incendiului, nu s-au înregistrat victime în acest incident. Autoritățile încearcă acum să stabilească cauza izbucnirii incendiului și să evalueze pagubele materiale produse.