Incendiu la Liceul Pedagogic Traian Doda din Caransebeș. Două persoane au ajuns la spital cu arsuri

Incendiu la Liceul Pedagogic Traian Doda din Caransebeș. Două persoane au ajuns la spital cu arsuri

În această dimineață, în jurul orei 03.54, s-a produs un incendiu la o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic Traian Doda din municipiul Caransebeș.

Au intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ.

Incendiul s-a manifestat la casa scării, la intrarea în imobil, unde erau depozitate mai multe deșeuri textile.

”În urma incendiului, două persoane, fără adăpost, au suferit arsuri, o femeie, de aproximativ 45 ani care se afla în interior și a suferit arsuri de grdul II, III și IV pe 95% din suprafața corpului și un bărbat, de aproximativ 21 ani, care a ajutat-o să se evacueze, acesta suferind arsuri de grdul I la nivelul membrelor inferioare, ambele victime fiind transportate la Centru de Primiri Urgențe din Caransebeș, iar în cursul acestei dimineți femeia a fost preluată de un elicopter SMURD și transferată la Spitalul de arși din București. Cauza probabilă a incendiului este de la o țigară nestinsă. Au ars și două uși de lemn, un pat și saltele”, declară Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.


Related Posts